Kampanja kao autoportret Helene Šopar Zadro

Helena Šopar Zadro u ulozi fotografa, modela i stilista predstavlja capsule kolekciju “Piece Of Hope” svog brenda SOPAR. 

Kako su neočekivane prilike onemogućile sestrama Heleni Šopar Zadro i Tamari Rebić snimanje SOPAR kampanje, sestre su se prilagodile. Helena, sa svojim dugogodišnjim iskustvom modela gdje je surađivala s najvećim svjetskim fotografima, stilistima i make up artistima, po prvi se puta upustila u sve pore modnog snimanja. Na snimanju SOPAR “capsule” kolekcije pod nazivom “Piece Of Hope” preuzela je ulogu fotografa, stilista i modela.

Sa svježe opranom kosom i bez šminke pustila nas je u svoju svakodnevnicu u izolaciji te kampanju obilježila svojim self portretima. Razna raspoloženja s kojima se nosi u vrijeme izolacije proteklih mjeseci režirala je povedena iskrenošću stvarnog života.

Mekani plišani kombinezoni, veseli tonovi haljina, te njihov neizostavni ručni rad barem na trenutak će vas odvesti u svima željno iščekivano ljeto. Novu SOPAR “capsule” kolekciju možete naručiti na njihovom webu www.soparcollection.com 

0