U IKEI smo pronašli super pleteni ruksak za ljeto

Sunčani i topli ljetni dani i ove će godine biti savršeni razlog za godišnji odmor na moru. I dok su neki već iskoristili produžene vikend i početak sezone za odlazak na more, za većinu vrijeme uživanja na plažama tek dolazi. Nakon odabira savršene lokacije, vrijeme je za početak priprema. Što ponijeti na more? Jedan od najboljih noviteta koji će vas osvojiti svojim šarmantnim izgledom i praktičnim karakterom pronašli smo sasvim slučajno, šetajući IKEOM.

Kao jedna od najpopularnijih shopping destinacija na svijetu kada je uređenje doma riječ, IKEA u svakom trenutku okuplja na tisuće odličnih proizvoda. S vremena na vrijeme, u njezinoj raznolikoj ponudi pronaći ćemo neočekivani proizvod koji nismo znali da trebamo, a koji će nas osvojiti na prvu pogled. Ovog ljeta, taj proizvod je pleteni ruksak od ratana iz ljetne kolekcije SOLBLEKT.

IKEA pleteni ruksak je savršena ljetna torba za plažu

Sandale, kupaći kostim, ručnik i krema za sunčanje – šarmantni IKEA pleteni ruksak od ratana može nositi sve što nam je potrebno za predivan dan na plaži. Inspiriran trendom pletenih torbi, ruksak je istkan od ratana – obnovljivog prirodnog materijala koji je iznimno čvrst i izdržljiv. Svaki ruksak je jedinstven jer su ga ručno izradili vješti majstori. Ruksak ima dvije čvrste naramenice i jednostavno ga je za objesiti na kuku jer ima čvrstu ručku.

Cijena pletenog ruksaka od ratana je 179.90 kuna, a trenutno je dostupan i u robnoj kući IKEA i na ikea.com.

Foto: IKEA

0