Najpoželjnije čizmice sezone stigle u Hrvatsku

anne bing 5

Anine Bing čizmice u ID storeu

Tim ID storea iz Splita nam je za novu sezonu pripremio pravu skandinavsku senzaciju sa kalifornijskim ležernim prizvukom u obliku nove kolekcije danske dizajnerice Anine Bing. Buyeri ID storea željeli su u nadolazećoj sezoni upoznati svoje klijentice s jednim drugačijim pristupom skandinavskoj estetici što Anine radi upravo savršeno, stilski temelji njenog brenda se zapravo ogledaju u popularno zvanom model-off duty stilu što bi zapravo bio stil koji top modeli nose u svoje slobodno vrijeme.

Predimenzionirane bomber jakne, blejzeri muškog kroja, izvrstan jeans, široki t-shirtovi iz aktualne kolekcije koja je dostupna u ID storeu u Splitu savršeno se kombiniraju s njezinim super popularnim  gležnjačama sa zakovicama. Inače, njezina interpretacija kaubojske čizme je ono što ju je i proslavilo jer Charlie čizme su artikal koji je redovito rasprodan te je jedan  od onih modela zbog kojih se moramo zapisivati na zloglasne liste čekanja. To i ne čudi ukoliko uzmemo u obzir da su kaubojske čizme apsolutni trend ove zime, a da smo ih viđali u velikim količinama i u netom prikazanim kolekcijama za proljeće sljedeće godine. Vrlo se jednostavno kombiniraju sa ženstvenim haljinama kao i s trapericama i sportskim majicama s kapuljačom, što ih čini nezaobilaznim komadom u zimskim danima.

anne bing 2

Kao pionir  skandinavske estetike na hrvatskom tržištu uz već proslavljeni GANNI, ID store nastavlja širiti ponudu svojih brendova, pa uz već spomenutu Anine Bing za proljeće 2018. u ID store stiže i genijalni danski brend maksimalističkog stila Baum und Pferdgarten.

anne bing 3

anne bing 1

0