Nova kolekcija nakita s potpisom hrvatskog brenda My Mon Mon

Nova SIMPLE kolekcija branda My Mon Mon spektar je nakita koji ćete obožavati. Posebna novost i vizualna senzacija je KRINKA, edicija prstenja izrađenih od lijevanog srebra sa utisnutom oznakom 925 i zaštitnim znakom. Sistemska vrijednost modularnosti i koncept manje je više glavne su odrednice usađene u geometrijski oblikovanu formu proizvoda.

Osim glavnih oblikovnih osobina, ono što proizvod diferencira od ostalih je usluga protkana u kreativni proces stvaranja pojedinog predmeta uporabne namjene od metala. Naime, svaki pojedini klijent ima mogućnost sudjelovanja u kreiranju tipiziranog predmeta upravo po njegovoj mjeri što mu omogućava diferencijaciju i samoidentifikaciju nošenjem unikatnog komada nakita.

Od grubih skica formi te naznaka akcenata, bilo da se radi o koloru ili reljefnoj igri, prve ideje rasle su i s vremenom se pretvorile u koncept koji se dosljedno provlači i integrira u svaki pojedini komad umjetničkog nakita izrađenog od lijevanog srebra.

Vizualna dinamika i mogućnost stvaranja vlastite kolekcije koja se uvijek iznova može drugačije nositi, ovisno o kombinacijama koje sistem nudi, no također mogućnost stvaranja negativa u osnovnom materijalu stapa određeni kreirani nakitni predmet sa odjevnim predmetom te umjetnički proizvod postaje dio modne odjevne cjeline baš kao što nalaže tradicijska etno kultura našeg podneblja, no ovaj put s odmakom prema suvremenom kroz adaptaciju estetskog izričaja postmodernog društva.

Osim dugoisčekivanih prstenja KRINKA edicije, u SIMPLE kolekciji mogu se pronaći rukopisno prepoznatljivi komadi My Mon Mon nakita koji su ovoga puta dizajnirani obrnutim putem, odnosno vođeni idejom dekonstrukcije i vraćanja svakog pojedinog modela iz predhodnih kolekcija u inicijalno stanje decentnog kostura lišenog svakog suvišnog detalja.

Sve komade nakita možete pronaći i kupiti na mymonmon.com, a sve novosti o brendu čekaju vas na njegovom Facebooku iInstagramu. Vođeni idejom fashion recyclinga nastala je potpuno nova priča jednostavna, ali snažna i spremna za integraciju u svaki modni izričaj djevojke i žene koja ga nosi.

Foto: Sara Pukanić

0