Omiljeni pariški modni brend ima odlično sniženje za kraj ljeta

Dvije godine bile su dovoljne da se francuski modni brend Rouje pretvori u jedan od najpopularnijih novih brendova na modnoj sceni čiju svaku kolekciju s nestrpljenjem iščekujemo. Iza brenda Rouje nalazi se Jeanne Damas, inspirativna i karizmatična Parižanka, koja je modni svijet osvojila svojim istovremeno ležernim i nevjerojatno chic kombinacijama.

Za ljetnu sezonu, Rouje je pripremio ženstvenu i romantičnu kolekciju čija su glavna zvijezda bile midi i mini haljine ukrašene cvjetnim uzorcima. Uz popularne modele haljina, Rouje ljetna kolekcija donijela je i slip suknje, tanke kardigane, sandale i druge odjevne komade i modne dodatke koji u svaki ormar unose dozu pariškog stila. Sada, svi ljetni komadi s Rouje potpisom nalaze se na odličnom ljetnom sniženju koje se ne propušta.

ROUJE LJETNO SNIŽENJE

Između high street i high end cijena, Rouje odjevni komadi i modni dodaci svojom kvalitetom i šarmantnim izgledom opravdavaju cijenu, ali istovremeno zahtijevaju malu modnu investiciju. Ipak, ljetno sniženje je odlična prilika da svojoj garderobi dodate dozu francuskog chica, a najbolje od svega je da će većina modela s aktualnog sniženja svoje mjesto pronaći i u jesenskoj garderobi.

U nastavku donosimo izbor naših favorita, a sve modele na ljetnom sniženju možete pronaći i naručiti na rouje.com.

Foto: Rouje

0