ELFS-i imaju prvu kolekciju donjeg rublja

Želite li bolju polovicu razveseliti za Dan zaljubljenih? Rješenje je prva kolekcija ženskog donjeg rublja najpoznatijeg domaćeg modnog dvojca – ELFS. U mjesecu ljubavi sve se vrti oko Dana zaljubljenih, a postoji li bolji poklon za odabranicu vašeg srca od senzualnog donjeg rublja s domaćim potpisom?

Već sada mnogima omiljeno luksuzno donje rublje napravljeno je od fine čipke i dolazi u tri palete – nude, crnoj i crvenoj, a sve kako bi se naglasio osobni stil.

ELFS donje rublje

Hrvatska “The Body” Žanamari Perčić vlada u ulozi koje se mnogi profesionalni modeli pribojavaju, onoj ambasadora donjeg rublja, a ako je suditi po prvim fotografijama, vladat će još dugo. Žanamari ne krije oduševljenje ELFS-ovom debitantskom kolekcijom donjeg rublja za žene, ali niti tremu budući da je upravo njoj pripala čast da ga prva prezentira. “Najveća potpora na snimanju mi je bio moj suprug Mario koji je i sam bio ELFS-ov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći”, istaknula je Žanamari Perčić.

“Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje. Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama!”– istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca ELFS.

Neodoljivo donje rublje potražite u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu i Mostaru, kao i na ELFS webshop-u.

 

Foto: Danijel Galić

Šminka: Iva Berišić

Frizura: Studio Marcela

0