artOmat vas daruje s dva jako cool komada

8. artOmat

Osmo izdanje artOmata, nekonvencionalnog umjetničkog sajma, održava se upravo u Domu hrvatskih likovnih umjetnika u Zagrebu i posjetit ga možete do 23. prosinca. Nakon jedne godine pauze artOmat se vraća u dosad najboljem sajamskom izdanju. Više od 70 selektiranih autora, među kojima je nekoliko i pozvanih autora, predstavit će najnovije radove u području umjetnosti i dizajna. Izrazito raznovrsna lista izlagača uključuje suvremenu produkciju umjetnika i dizajnera koji djeluju u rasponu od vizualnih i primijenjenih umjetnosti do dizajna, među kojima se nalaze proizvodi s obrtničkom tradicijom dužom više od 80 godina.

Super božićni darovi: 47 & The All

artOmat u blagdanskom je duhu odlučio darivati Journal čitatelje! S brendovima 47 i The All već ste se upoznali – radi se o malim, arts&craft proizvođačima čiji predmeti svojom kvalitetom i unikatnim dizajnom oduševljavaju sve one kojima je stil bitan. Brendove smo upoznali s našom publikom prije godinu i pol dana, a što su nam sve ispričali možete saznati ovdje.

Po jedan sretnik ili sretnica koji se s predmetom e-maila 47 ili THE ALL jave na ifeellucky@journal.hr i do 22. prosinca pošalju svoje ime i prezime te adresu, imat će mogućnost osvojiti upravo nakit ili ruksak, ovisno kako su predmet e-maila naslovili. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklone, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljia/icu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Teni Miličević i Martini Galošić!

 

0