Another Matinee je online vintage shop koji ima najdivnije haljine

Svijet mode neprestano se mijenja, a svaka nova sezona donosi pregršt novih trendova i favorita. Iako se unutar kolekcija poznatih modnih brendova uvijek ističu novi it modeli, trendovi nas nerijetko vraćaju i najboljim komadima iz nekih prošlih vremena. Tu na modnu scenu dolaze vintage shopovi.

Potraga za savršenim i jedinstvenim vintage komadima donedavno nas je odvodila na buvljake. Danas, vintage scena je bitno drugačija, a neki od najboljih komada koje možete pronaći nalaze se u online shopovima. Sve je krenulo s eBay-om gdje su mnogi pronašli savršeno mjesto za prodavanje odjeće i nakita svojih baka ili suvišnih komada iz svojeg ormara.

Desetak godina nakon vladavine eBaya vintage scena se preselila na Instagram, jednu od najpopularnijih društvenih mreža koja je sasvim novu publiku upoznala s čarima vintage komada. Upravo smo na Instagramu otkrili jedan od najposebnijih online vintage shopova danas – Another Matinee.

Another Matinee – online shop za sve ljubiteljice vintage haljina

Nakon gotovo desetljeća u modi i dizajnu, Britanka Sarah Brand spojila je svoje iskustvo i ljubav prema modi nekih prošli vremena i pokrenula online vintage shop Another Matinee. Zvijezda svake pomno kurirane Another Matinee mini kolekcije su romantične i dražesne one-of-a-kind haljine. Svaka od haljina u izvrsnom je stanju i dolazi u samo jednom primjerku što znači da je svaka od haljina zaista jedinstveni dodatak vašem ormaru.

Modele iz aktualne Another Matinee kolekcije možete pronaći ovdje, a sve novosti pratite na Instagram profilu brenda.

Foto: Joe Galvin

1