Predivne kreacije Marije Tarlać sada možemo kupovati u njezinoj web trgovini

Predivne kreacije Marije Tarlać sada možemo
kupovati u njezinoj web trgovini

Regionalna modna scena danas je bolja i raznovrsnija no ikad, a jedno od imena koje plijeni sve više pažnje je Marija Tarlać. Iza modnog brenda nalazi se dizajnerica Marija Tarlać i njezin mali tim žena koje stvaraju istovremeno vizualno predivne i nosive kreacije koje ćete poželjeti u svom ormaru.

Upoznajte modni brend Marija Tarlać

U središtu filozofije modnog brenda Marija Tarlać i svake kreacije nalaze se kvalitetne tkanine, posvećenost detaljima i besprijekorni krojevi.

Marija Tarlać kolekcije uvijek slijede jednostavne, čiste linije naglašene jedinstvenim detaljima. Svaka krojačica u studiju šiva svaki odjevni komad zasebno što ih čini uistinu jedinstvenima. Cilj modnog brenda Marija Tarlać je kreirati odjeću koja traje i koja može transformirati onog tko ju nosi, kombinacijom mekoće i strukture, minimalnog i maksimalnog, savršenog i nesavršenog.

Modna dizajnerica Marija Tarlać već se istaknula na srpskoj modnoj sceni, a sve više pažnje plijeni i u regiji i u svijetu. Uskoro, donosimo vam veliki intervju s dizajnericom, a danas vam predstavljamo njezinu novu web trgovinu.

Web trgovina koju ćete obožavati

Kako bi odgovorila na veliki interes modne publike i približila im svoje kreacije, Marija je otvorila web trgovinu u kojoj možete naručiti sve odjevne komade i modne dodatke iz aktualne kolekcije, pogledati lookbook i pronaći sve važne informacije. Baš poput modnih kreacija, i dizajne web trgovine marijatarlac.com je jednostavan i moderan.

Sve novosti i novitete iz kreativne modne radionice Marije Tarlać pratite na marijatarlac.com i na Instagram profilu brenda @marijatarlac.

Foto: Marija Tarlać

Učitati još
Zatvori