Stiže modni brend s potpisom najpopularnije modne influencerice na svijetu

Aimee Song jedna je od najutjecajnijih modnih influencerica na svijetu koja je svoj blog Song of Style pretvorila u prepoznatljivi brend. Iza nje nalaze se brojne suradnje s prestižnim brendovima poput Diora, Chloé i Zimmermanna, tisuće podijeljenih kombinacija koje uvijek nose dozu opuštenog L.A. stila te dvije knjige, Capture Your Style koja otkriva tajne savršene Instagram mreže fotografija i World of Style koja nas vodi na nas na uzbudljivo modno putovanje kroz njezin ormar u petsto različitih kombinacija.

Prije nekoliko dana, Aimee je otkrila svoj najnoviji projekt, kojim nas je, iako je sasvim logičan korak u njezinoj modnoj, još uvijek uspjela iznenaditi i oduševiti.

SONG OF STYLE POSTAJE MODNI BREND

Nakon što je u knjigama otkrila male tajne velikih Instagram influencerica, Aimee Song je upravo na Instagramu najavila svoj najnoviji projekt koji je oduševio njezine brojne followerse – modni brend Song of Style. U opis Instagram najave koju je objavila na osobnom profilu Aimee je otkrila da će prva Song of Style kolekcija bit će dostupna u Revolve dućanima od 13. svibnja, dok fotografija otkriva i prva dva modela iz kolekcije – šarmantni komplet u pastelno žutoj boji.

Nakon prve najave, Aimee je objavila još jednu fotografiju na kojoj nosi bijeli T-shirt i satensku narančastu suknju, dok prve objave na službenom Instagram profilu modnog brenda Song of Style kroz duhovite videe otkrivaju još nekoliko odličnih odjevnih komada – pastelna odijela i šarmantnu bijelu haljinu s razigranim uzorkom kojeg stvaraju motivi voća. Cijela Song of Style kolekcije stiže uskoro, a dotad pratiti Instagram profile @aimeesong i @songofstyle za najnovije vijesti i sneak peekove prvi modela iz kolekcije.

Foto: Instagram

0