Ako volite modele s otvorenim leđima – ovo je brend za vas

Ako volite modele s otvorenim leđima
– ovo je brend za vas

Brend koji osvaja

Iako ulazimo u period zaista niskih zimskih temperatura, ima nešto neodoljivo u pogledu na gola leđa. Dovoljno elegantno da je nosivo u svakodnevnim prilikama, a opet istovremeno nježno i seksepilno. I jednak efekt ima kad se radi o haljinama za večernja događanja i puloverima koje nosimo u dnevnim situacijama.

The Odder Side

Ova neobična kombinacija jednom je brendu bila toliko zanimljiva da je nastao s fokusom baš na komade koji otkrivaju leđa. The Odder Side su u Poljskoj prije tri godine osnovale dvije prijateljice Justine i Brigitte iz ljubavi prema jednostavnom i cozy stilu te ubrzo osvojile brojne istomišljenike.

Godišnje u ponudi imaju dvije kolekcije, onu sezonsku i bezvremensku basic liniju. Ono čime su se proslavile su majice kratkih rukava i predimenzionirani puloveri s dubokim izrezom na leđima – ove sezone im je zaštitno lice omiljena blogerica Maja Wyh. No ono što je zanimljivo kod ovih komada je da se mogu nositi na obe strane – sprijeda dobivate duboki dekolte koji se može nadograđivati s raznim lepršavim majicama ispod, a straga senzualno otkrivaju gola leđa.

Odlični oversized puloveri

Osim tankih majica, u ponudi su puloveri raznih debljina i boja koje se uklapaju u sve garderobe. Rebrasti i deblji savršen je za zimske dane ako se pametno iskombinira, dok su oni tanji idealni za toplije dane. Brend dostavlja i u Hrvatsku – otkrijte sve njegove komade na linku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori