Nove boje M-ISHKA espadrila za toplije dane

m_ishka____

Da će i ova sezona proteći u znaku genijalnih espadrila srpskog brenda M-ISHKA, dokaz su nove boje koje je dizajnerica Emilija Katić uvrstila u proljetnu kolekciju svoje prepoznatljive i trenutno vrlo popularne obuće. Espadrile od brušene kože s velikim, točnije predimenzioniranim mašnama, u vrlo su kratkom vremenu postale njen zaštitni znak, a da su obožavane i u Hrvatskoj, dokazala je i suradnja koju je Emilija ostvarila s našim modnim brendom A’marie, povodom predstavljanja kolekcije za jesen 2017. hrvatske dizajnerice Anamarije Brkić.

m_ishka____ 2

M-ISHKA espadrile do izražaja će naročito doći u nadolazećim toplijim danima, za koje dizajnerica Emilija Katić već priprema mnoge novosti, a mali ‘teaseri’ koje pušta na Instagramu upoznali su nas s dvije nove boje u kojima možete nabaviti ove espadrile – crvenoj i baby plavoj. Obje varijante bez sumnje će privući mnogo pozornosti, no one nisu jedine, jer dizajnerica stalno dodaje neke nove boje, ali i ponavlja one već viđene, od kojih će nježno ružičasta bez imalo sumnje biti najveći hit.

Više o ovim romantičnim espadrilama možete saznati na Facebook ili Instagram stranici brenda, a nedavno smo vam pisali i o chic okrugloj torbi Emilije Katić koju je dizajnerica dodala svojoj uspješnoj kolekciji asesoara. Dodatne boje M-ISHKA espadrila čekaju vas u nastavku…

m_ishka____ 4

m_ishka____ 3

m_ishka____ 5

Foto: Instagram

0