Mini kolekcija inspirirana Parižankama

Mini kolekcija inspirirana
Parižankama

&otherstories uniforme du jour kolekcija

Francuskinje imaju moć i najjednostavnije kombinacije nositi na chic način i to, čini se, bez imalo utrošenog truda ili napora. Blago valovita, razbarušena kosa i šminka, koje gotovo da nema, odišu jednakom neopterećenom jednostavnošću kao i odjeća koju nose. Njihova uniforma sastoji se od svevremenskih, klasičnih komada sa suptilnom dozom rock’n’rolla poput kožne jakne, traperica i klasičnih košulja koje u hladnije dane zamijene  toplim džemperima.

&otherstories uniforme du jour kolekcija

Upravo je nonšalancija francuskog stila bila inspiracija za mini kolekciju brenda &other stories. Francusku ženstvenost oni su uprozorili kroz šarmantno pletivo u nijansama crvene boje, trapericama inspiriranim klasičnim vintage modelima i crnom kožnom jaknom, obaveznim komadom ormara svake Francuskinje.

&otherstories uniforme du jour kolekcija

Iako je kolekcija predstavljena kao dnevna uniforma jedne Parižanke, tanki crni džemper protkan ružičastim nitima s trapericama i kožna jakna dnevnu uniformu u trenu će pretvoriti u večernju.

&otherstories uniforme du jour kolekcija

Kolekcija je nadopunjena klasičnim modnim detaljima jednostavnog dizajna u crnoj boji, izuzev torbe u boji crnog vina, poput prekrasnih čizama od crne kože s potpeticom i dva modela malih crnih torbica, jednako primjerenih za dnevne i večerne kombinacije. Predivan crni šal od kašmira i ostali modni dodaci iz kolekcije savršeno će se uklopiti ne samo u ormar inspiriran pariškim ulicama, već u svaku jesensku garderobu.

&otherstories uniforme du jour kolekcija

Nakit je nešto za čime Francuskinje neće posegnuti prečesto i nikad ga neće nositi previše zbog čega je &other stories u kolekciju uvrstio par jednostavnih, ali upečatljivih komada koji ne narušavaju simplificiranu estetiku.

&otherstories uniforme du jour kolekcija

Inspirirajte se predivnim vizualima kolekcije, odaberite omiljene komade i gotovo da se možete nazvati Parižankom.

Tekst: Ela Jarni

Foto: &otherstories

Preporuka

Zatvori