Još jedna kombinacija Meghan Markle koja se rasprodala u trenu

Još jedna kombinacija Meghan Markle
koja se rasprodala u trenu

Meghan Markle

Meghan Markle, u društvu svog zaručnika princa Harryja, jučer je odradila svoje druge službeno kraljevsko pojavljivanje u javnosti. Poznata glumica i Harry posjetili su Brixton, kvart na jugu Londona i radijsku postaju Reprezent 107.3 FM, na kojoj rade brojni mladi između 13 i 25 godina, a okupljeni fotografi neumorno su pratili mladi kraljevski par na svakom koraku. U fokus je, kao i svaki put do sada, došlo što je Meghan Markle odjenula za pojavljivanje u javnosti, a s njome se, sada je već sigurno, događa isti efekt kao i u slučaju vojvotkinje Catherine, odnosno Kate Middleton – sve što odjene, rasproda se u trenu.

Modni look koji svi žele kopirati

Meghan Markle2

Meghan se jučer odlučila za vrlo chic, a opet klasično odjevno izdanje, kojim su dominirale odlične crne hlače modne kuće Burberry, sivo-bež kaput kanadskog brenda Smythe i crni pulover iz Marks & Spencera, kojim je Meghan pokazala kako će i u budućnosti njen stil biti jedan sofisticirani miks high streeta i high enda. Naravno, svi komadi koje je nosila rasprodali su se u svega nekoliko sati.

Manje je poznato da iza garderobe slavne glumice i zvijezde serije Suits stoji stilistica Jessica Mulroney, koja je njen stil dosad uvelike bazirala na kanadskim modnim potpisima, no sada, sasvim logično, u kombinaciju ubacuje i sve više britanskih brendova. Ono što će biti posebno zanimljivo vidjeti jest to kome će pripasti čast kreirati njenu vjenčanicu.

 

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori