Maxi haljine za ovu sezonu

Midi haljine možda su sveprisutne ove sezone, no maxi modeli također zaslužuju pozornost. Na njih smo najviše navikli ljeti, ali neosporno je da i u zimskim mjesecima imaju mnogo čari. Maxi haljine zapravo su izvrstan izbor za hladnije dane, jer riječ je o odjevnim komadima koji imaju duljinu, napravljene su od konkretnijih materijala koji će vas dobro grijati i idealne su za slojevite zimske kombinacije.

Volimo ih jer su istovremeno vrlo ugodne za nošenje i stylish, a iznimka nije ni aktualna sezona, jer modne trgovine donose dovoljno maxi modela za udovoljiti svim stilovima i ukusima. Ako ste u nedoumici kako ih nosite, izaberite ove sezone slip model maxi haljine, ispod kojeg ćete odjenuti dolčevitu, a styling zaokružiti kožnom jaknom ili kaputom. Kombinacija maxi haljine i kraćeg kaputa bit će vrlo efektan slojeviti spoj, baš kao i maxi haljina preko koje je prebačeno topao i predimenzioniran pleteni pulover.

Možete birati i sasvim jednostavnu, minimalističku maxi haljinu finog pada, kojoj će edgy dojam dati velika kožna jakna i robusne gležnjače. Na kraju, ne možemo zanemariti ni cvjetne maxi haljine, koje su također popularne ove sezone. Idealan su zimski izbor za sve boho djevojke koje bi preko njih mogle prebaciti bunde od umjetnog krzna, a s druge strane ovim je romantičnim komadima također dobra ideja suprotstaviti, primjerice, bijele ili crne tenisice.

Foto: Instagram

0