Massimo Dutti ima najljepšu limitiranu kolekciju

Massimo Dutti ima najljepšu
limitiranu kolekciju

Massimo Dutti jesen 2017.

Uzbuđenje koje donosi nova modna sezona nije izostalo ni ovog puta, a zahvaljujemo to nizu zanimljivih trendova koji polako ostvaruju dominaciju u našim omiljenim trgovinama.

Massimo Dutti limitirana kolekcija

Mnoge žene koje njeguju elegantan poslovni stil, najdraže komade za svoju garderobu pronalaze u ponudi brenda Massimo Dutti. Njegovu prvu kolekciju za jesen 2017. mogli ste pogledati ovdje, a sada je došla prelijepa limitirana kolekcija poznatog brenda. Većina komada iz nje je ekskluzivna, što znači da ćete ih pronaći isključivo u web shopu i neće dolaziti u naše trgovine.

Massimo Dutti15

Osim toga, limitiranog su karaktera, pa jednom kada se rasprodaju, do njih više neće biti moguće doći. Prednost ovakvih kolekcija je mogućnost posjedovanja jednog ili više uistinu posebnih odjevnih komada, koje nećete viđati baš na svakome. A uz to, koriste se i još kvalitetniji materijali i dizajn je promišljeniji.

Massimo Dutti6

Za ovu sezonu, Massimo Dutti je pripremio prekrasne večernje haljine i kombinezone od crnog baršuna, svilene i satenske košulje s predimenzioniranim mašnama, raskošno i jarko obojeno pletivo, seriju fantastičnih neutralnih kaputa bogatih raznim profinjenim teksturama i ultimativne chic modne dodatke. Više pogledajte u nastavku, a kolekciju pronađite ovdje.

Massimo Dutti3

Massimo Dutti4

Massimo Dutti10

Massimo Dutti21

Massimo Dutti22

Massimo Dutti17

Massimo Dutti23

massimo dutti26

Massimo Dutti13

Massimo Dutti20

massimo dutti27

Massimo Dutti8

Massimo Dutti14

Massimo Dutti19

Massimo Dutti12

Massimo Dutti24

Massimo Dutti25

Massimo Dutti limitirana kolekcija

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori