Gdje pronaći omiljeni ukras za kosu ove sezone?

Gdje pronaći omiljeni ukras za
kosu ove sezone?

Nekoliko odličnih modnih dodataka transformirat će i najjednostavniju kombinaciju. Dok u ostatak ormara unosi jednostavnost, ljetna sezona u našu ljetnu garderobu uvijek unosi upečatljive modne dodatke u jarkim bojama, razigranim uzorcima i nizovima boemskih komada nakita. Ove sezone, uz klasike poput velikog pletenog šešira, sandala u jarkim bojama i zlatnog nakita, kao najpoželjniji dodatak sezone istaknule su se marame za kosu. Jednostavan chic detalj savršeni je način da ukrotite nestašnu kosu i začinite najjednostavnije frizure.

Kao dodatak običnom repu, ležernoj punđi ili svezana oko glave, marame za kosu su jedan od it detalja ove sezone kojem nećete moći odoljeti. Osim što će ukrasiti svaku frizuru, marame za kosu svestrani su modni dodatak koji unutar ljetnog ormara možete iskoristiti na različite načine i unutar različitih kombinacija kako bi postigli uvijek novi i svježi izgled. Svezana oko vrata ili ruke, kao detalj na torbi ili u ulozi remena, jedna marama unutar ljetne garderobe donosi brojne mogućnosti.

Marame za kosu kao novi it detalj prigrlile su i nove it djevojke. Na svojim blogovima i Instagram profilima Insta djevojke u svojim su svakodnevnim kombinacijama pokazale kako nositi svestranu maramu za kosu. Povezana u mašnu na vrhu glave, kao alternativa gumici za rep, nošena oko glave u boho stilu ili kao ključni detalj polu-podignute frizure, njihov look uz pomoć marame za kosu lako ćete ostvariti unutar svog ljetnog looka.

MARAME ZA KOSU U HIGH STREET DUĆANIMA

U nastavku vam donosimo izbor najljepših marama za kosu koje možete pronaći na policama omiljenih high street dućana i online shopova, dodati svojoj ljetnoj, ali i jesenskoj garderobi i začiniti svaku kombinaciju.

ASOS

Marame za kosu

Asos

Marame za kosu

Asos

Marame za kosu

Asos

Marame za kosu

Asos

Marame za kosu

Asos

BERSHKA

Marame za kosu

Bershka

Marame za kosu

Bershka

PULL & BEAR

Marame za kosu

@pullandbear

URBAN OUTFITTERS

Marame za kosu

Urban Outfitters

Marame za kosu

Urban Outfitters

Foto: Instagram, Asos, Bershka, Pull & Bear, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori