Omiljeni brend torbi priprema i odjeću

Omiljeni brend torbi priprema i odjeću

Mansur Gavriel torba

U samo nekoliko godina, kultni status u svijetu mode stekao je modni brend Mansur Gavriel, čije su vam torbe, vjerujemo, već sasvim dobro poznate i k tome lako prepoznatljive. ‘It’ modeli torbi ovog brenda i dalje su ‘vruća roba’ na modnoj sceni i moglo bi se reći klasici vrijedni investicije, što zbog svog minimalističkog dizajna koji je uvijek u modi, a što zbog fenomenalne kvalitete koja traje godinama.

Mansur Gavriel torba2

Omiljeni brend torbi nakon torbi je predstavio i cipele, a nadolazeće jeseni Mansur Gavriel priprema još jednu uzbudljivu novost. Napuštajući standardni kalendar Njujorškog tjedna mode, što zapravo znači da će modni brend prvi puta propustiti predstavljanje na skorašnjem NYFW-u, dizajnerice iza brenda prigrlit će sve popularniji ‘see now – buy now’ koncept i novu kolekciju za zimu 2017. predstaviti tek na jesen. Uz modne dodatke, Mansur Gavriel obznanio je možda najbolju informaciju – da pokreće svoju ready-to-wear liniju i predstavlja svoje prve komade odjeće.

Mansur Gavriel torba3

Ako je suditi po asesoarima koji nam svake sezone stižu s Mansur Gavriel potpisom, očekuje nas kolekcija odjeće koja će među trendsetericama izazvati pravu pomamu. Neke od komada brend je kao svojevrsni ‘teaser’ pokazao na predstavljanju kolekcije za proljeće/ljeto, a i na Instagramu redovito objavljuje fotografske ‘teasere’ komada odjeće koji prate njihove torbe. Što još reći, osim da jedva čekamo kompletnu kolekciju?

Mansur Gavriel, kolekcija torbe i odjeća 2

Foto: Mansur Gavriel

Učitati još
Zatvori