20 torbi poznatih minimalističkih brendova

mansur13

Mansur Gavriel

Kada je riječ o torbama koje su vječni klasici vrijedni investicije, posljednjih sezona nemoguće je zaobići one koje nose potpis Mansur Gavriel. Otkako su pokrenule ovaj modni brend u 2012., dizajnerice Rachel Mansur i Floriana Gavriel krenule su u misiju osvajanja ženskih ormara svojim minimalističkim torbama, koje su u jedno uspješno spojile stil i funkcionalnost.

Osim Mansura Gavriela, tržište obiluje i mnogim drugim cool brendovima koji, dizajnirajući modne dodatke, na popularan način interpretiraju minimalizam. Njihovim torbama zajedničke su vrlo jednostavne i pročišćene linije, a one same lišene su suvišnih detalja i stvorene za moderne djevojke i žene koje vole nenametljive, no već na prvi pogled istinski elegantne modele koji će zapeti za oko svim modnim znalcima.

Building Block8

Building Block

Building Block još je jedan minimalistički studio, s bazom u Los Angelesu, koji se odmiče od konvencionalnog shvaćanja luksuza i prikazuje ga kroz seriju torbi strogih linija od najfinije kože. Na granici high streeta i high enda nalaze se brendovi & Other Stories i COS, poznati zagovornici estetike ‘manje je više’, čija je aktualna kolekcija u neutralnim i pastelnim tonovima san svakog minimalista. U nastavku u galeriji predlažemo vam 20 proljetnih torbi spomenutih brendova.

Foto: Mansur Gavriel

Komentari