Manolo Blahnik – najtraženiji modeli cipela na rasprodaji
Manolo Blahnik – najtraženiji modeli cipela na rasprodaji

Manolo Blahnik – najtraženiji
modeli cipela na rasprodaji

Rijetko imamo priliku kupovati Manolo Blahnik modele na rasprodaji. Stoga je ovo idealan trenutak da se počastite nečim posebnim i zablistate u svakoj prilici. Trenutačno, Saks Fifth Avenue nudi do 40 posto popusta na odabrane stilove. U ponudi možete pronaći više od 50 štikli, natikača i sandala bezvremenskog stila, a promotivni kod nije potreban.

Najtraženije cipele svih vremena koje sigurno želite u svojoj kolekciji

U svijetu mode postoje trendovi koje iz godine u godinu slijepo slijedimo. No isto tako, neprestano svjedočimo rađanju nekih novih brendova koji vrlo brzo uživaju status najpopularnijih. Ipak, postoje i oni brendovi koji unatoč novim strujama i dalje opstaju. Jedan takav je i veliki Manolo Blahnik, brend iza kojeg stoji istoimeni dizajner. Ime je to koje najčešće asocira na Seks i Grad, ali  i na čuveni Hangisi model salonki koji je predmet žudnje svih modno osviještenih žena.

Blahniku popularnost već desetljećima ne jenjava te nam uvijek iznova dokazuje da itekako zna što radi. Dizajner u svom radu ne odustaje od prepoznatljivih modela, a elegancija i klasika su nešto što uvijek pronalazi svoj put do odabrane klijentele. Moramo se složiti s time da koliko god volimo isprobati nešto drugačije i odvažnije, uvijek se vraćamo klasicima s kojima nikada ne možemo pogriješiti. Manolo Blahnik modeli su nam prvi izbor kada želimo izgledati profinjeno te upečatljivm dizajnom ostaviti dobar dojam.

Život u cipelama Carrie Bradshaw

Ako ste ikada sanjali o tome da barem na jedan hodate u cipelama Carrie Bradshaw, sada je prilika da ostvarite svoje snove. A ako samo želite uložiti u kvalitetne cipele i osvježiti svoju kolekciju, ne postoji bolji trenutak za hvatanje dizajnerskih klasika nego tijekom rasprodaje.

Rasprodaja neće dugo trajati, stoga budite brzi i spremite u košaricu svoje favorite. U nastavku možete pronaći naše omiljene modele.

Manolo Blahnik rasprodaja
Manolo Blahnik rasprodaja 2
Manolo Blahnik rasprodaja 3
Manolo Blahnik rasprodaja 4
Manolo Blahnik rasprodaja 5
Manolo Blahnik rasprodaja 6
Manolo Blahnik rasprodaja 7
Manolo Blahnik rasprodaja 8
Manolo Blahnik rasprodaja 9

Foto: Instagram, Manolo Blahnik

Učitati još
Zatvori