Morska kolekcija espadrila koje su osvojile trendseterice

manebi13

O modnom brendu Manebi posljednjih se sezona sve više priča. Nose ga poznate trendseterice, jet seterice i modne blogerice, a sa svojom ponudom espadrila trenutno je sveprisutan i u mnogim online shopovima svjetskoga glasa.

manebi14

Brend je nazvan po maloj i očaravajućoj četvrti Manebi u St. Tropezu, a od 2011. godine otkako je započeo s radom postao je poznat po svojim majstorski konstruiranim i izrađenim špagericama, odnosno espadrilama, koje svake ljetne sezone zažive u novim kombinacijama materijala i boja.

manebi15

Manebi espadrile nastale su iz želje dizajnera da pronađu savršeni par ljetnih cipela, koje će izgledati odlično i zbog svoje udobnosti biti nosive cijelog dana i u svim prigodama, od jutra do večeri.

manebi16

Klasične siluete espadrila, od onih ravnih do onih na petu, ovog je ljeta presvučena u tvid, brušenu kožu, čipku, boje sorbeta i mornarske tonove, a Manebi modeli susreću se na najatraktivnijim destinacijama, poput Mykonosa, Santorinija, otoka na Tajlandu i plaža Rio de Janeira. Dizajneri ih sugeriraju nositi uz svijetle i lepršave haljine boho stila!

manebi3

manebi2

manebi12

manebi10

manebi7

manebi5

manebi4

manebi9manebi8

manebi6

Foto: Manebi, Instagram

0