Neodoljiv duo: Ove mama i kći imaju najbolji stil na Instagramu
Neodoljiv duo: Ove mama i kći imaju najbolji stil na Instagramu

Neodoljiv duo: Ove mama i kći imaju
najbolji stil na Instagramu

Mnoge mame svoje djevojčice vole odjevati u Mini-Me izdanja, a dok neke biraju pasent haljine i bluze, drugima su draže kulerske odjevne kombinacije.

Emily Wells, mama s Instagrama kojoj je glavna zanimacija kreiranje digitalnog sadržaja, sa svojom kćerkicom stvara neodoljive modne fotografije na kojima nose mnoge aktualne modne trendove.

Moramo priznati da se ne bi mogli požaliti kad bi u ormaru imali garderobu poput malene Emilie!

Mama i kći osvajaju svojim modnim izričajem

Mama Emily i petogodišnja Emilie žive u Velikoj Britaniji s tatom Joshom koji je samozatajan kad su društvene mreže u pitanju. Zato njegove cure svaki tjedan osvajaju Instagram odličnim outfitima u kojima prevladavaju tenisice, traperice i oversized jakne.

Mama i kći na fotkama rijetko nose identičnu odjeću, no njihova se odjeća uvijek savršeno podudara kad su nijanse i stil u pitanju.

Mama i njezina mala kopija poznate su i na TikToku gdje oduševljavaju svojim modnim avanturama, a kako se nedavno bacila na renovaciju njihovog novog doma, Emily ima i Instagram profil posvećen uređenju interijera.

Naime, roditelji preslatke petogodišnje djevojčice nedavno su kupili kuću na južnoj obali Velike Britanije, sagrađenu u 19. stoljeću i sada provode svaki slobodni trenutak pretvarajući je u svoj dom.

Kad Emilie nije u maloj školi, mama i kći obilaze gradić u potrazi za novim avanturama, uvijek odjevene u chic oversized kombinacije kojima osvajaju prolaznike.

Foto: Instagram (@emswells)

Učitati još
Zatvori