Ovog mjeseca želimo sve iz ormara Sienne Miller

Ovog mjeseca želimo sve iz
ormara Sienne Miller

Sienna Miller

Na glasu kao jedna od Britanki s najboljom garderobom, Sienna Miller malo prepušta slučaju kada je u pitanju njen stil. Otkako je došla u stilističke ruke utjecajne i talentirane Kate Young, započela je jedna uspješna suradnja koja je poznatu glumicu lansirala na nebrojeno mnogo lista najboljih kombinacija tjedna, mjeseca, pa čak i godine.

Stilistica koja je bila broj 1 u svijetu, prema rangiranju The Hollywood Reportera u 2012. i 2016., Siennu je od boho princeze pretvorila u veliku obožavateljicu modnih trendova, no kod nje je istovremeno zadržala onaj ležeran i neopterećen dojam iz obožavane joj boho ere. Upravo zbog toga, sve što odjene Sienna tako dobro nosi, bilo da je u pitanju običan komad trapera ili tisuće dolara vrijedna večernja haljina.

Ljetni stil Sienne Miller

Ljetni stil Sienne Miller

Ovog ljeta zaljubili smo se u njene odjevne kombinacije, koje su stvorene za promjenjivo ljeto na londonskom asfaltu. Glumica trenutno ondje intenzivno boravi, budući da je na kazališnim daskama njena predstava A Cat On A Hot Tin Roof. Paparazzi u posljednje vrijeme najčešće uhvate njene fotografije na ulasku/izlasku iz Apollo Theatrea, gdje slavna predstava ima svoj revival.

Sienna Miller Cat On Hot Tin Roof

Budući da dane provodi radno, na probama, a nakon predstava opuštajući se u društvu prijatelja, kombinacije Sienne Miller su bazične. I naposljetku začinjene s nekoliko vrhunskih modnih dodataka. Mom jeans, jednostavni T-shirti i prozračne košulje čine njene svakodnevne lookove, kojima se protežu i glumičini trenutni favoriti – Gucci mokasine od crvene kože i velika crna Proenza Schouler hobo torba. Sienna je ovog ljeta zablistala i u ženstvenoj cvjetnoj haljini i pidžama odijelu, birajući ih za svoje chic večernje kombinacije.

Sienna Miller seen leaving the Apollo theatre in London

Sienna Miller Cat On Hot Tin Roof

Stars Arrive At The Apollo Theatre For A Cat On A Hot Tin Roof In London

Sienna Miller and co star Hayley Squires enjoy a night out in Soho.

Sienna Miller leaves the theatre wearing double denim.

Filmski stil Sienne Miller pogledajte ovdje.

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori