Kakve ljetne haljine biraju poznate trendseterice

Kakve ljetne haljine biraju
poznate trendseterice

Ljetne haljine street style

Jenna Dewan Tatum

Unutar modnog svijeta, poznate glumice, pjevačice, modeli i druge zvijezde hollywoodskog neba odavno su preuzele ulogu trendseterica. Iako smo ih navikli viđati u glamuroznim kreacijama prestižnih modnih kuća, u posljednjih nekoliko godina njihove street style kombinacije ono su čime plijene pažnju. Ležernije, jednostavnije i pristupačnije, svakodnevne kombinacije poznatih trendseterica refleksija su njihovog osobnog stila i odličan izvor inspiracije.

LJETNE HALJINE:  OMILJEN IZBOR UNUTAR SVAKOG ORMARA

Iako se njihovi ormar bitno razlikuju od naših, njihov omiljeni ljetni izbor za udobne i chic ljetne kombinacije je jednak. Jednostavne ljetne haljine svoje su mjesto pronašle u svakom, pa tako i u ormarima poznatih trendseterica. Od jednostavnih modela poput košulja-haljine do vječnih klasika poput ljetne haljine na preklop i popularnih trendi silueta, poznate it djevojke omiljenom ljetnom komadu dale su svoj pečat koji ćete lako ostvariti unutar svog ormara.

Ljetne haljine street style

Troian Bellisario

Ovog ljeta, popularni trendovi uvukli su se unutra ljetnih garderoba poznatih djevojka s besprijekornim modnim stilom. Neke od njih klasične siluete spojile su s elegatnim modnim dodacima kako bi glamur crvenog tepiha unijele u jednostavnost svakodnevice. Kako bi ljetne haljine obojene trenutnim trendovima zasjale unutar svakodnevnih kombinacija, poznate trendseterice spojile se s jednostavnim modnim dodacima. Minimalističke natikače i praktične male torbe njihov su omiljeni odabir. Za dan ispunjen obavezama spoj košulja-haljine i omiljenih All Stars tenisica odabir je koji ništa ne može nadmašiti.

Pogled na svestrane kombinacije poznatih it djevojaka u kojima su ljetne haljine odigrale glavnu ulogu donosimo vam u nastavku.

Ljetne haljine street style

Shanina Shaik

Ljetne haljine street style

Kendall Jenner

Ljetne haljine street style

Jessica Biel

Ljetne haljine street style

Elsa Hosk

Ljetne haljine street style

Martha Hunt

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori