Čarapice od tila koje svi sada žele

Čarapice od tila koje svi sada žele

Skoro svakodnevno svjedočimo nekim novim modnim trendovima koje oblikuje najutjecajnija društvena mreža današnjice – Instagram. Upravo ondje rađaju se nove modne ideje i niču mali dizajnerski brendovi, kojima su dobar proizvod i njegova vidljivost na Instagramu ujedno i najmoćniji marketinški alati. Samo jedan od primjera su šarmantne čarapice od tila s detaljem zvjezdica, koje već tjednima viđamo u svom Instagram feedu i sada ih već polako zamišljamo i u svojoj garderobi. Odlučili smo istražiti tko je zapravo zaslužan za njih i tko stoji iza ovog mikro trenda oko kojeg trenutno vlada toliki ‘hype’ na društvenim mrežama.

Dizajnerica ovih sokni od tila je njujorška umjetnica Lirika Matoshi, koja ručno radi najimpresivnije dekorirane čarape i najlonke koje ste ikada vidjeli. Prodaje ih prvenstveno na Etsyju, a do šire publike došle su putem Instagram profila dizajnerice i njena brenda. Osim čarapa, Lirika ukrašava i grudnjake, bodije, pletivo, tajice i nakit, no iz bogate i šarolike ponude ističu se upravo transparentne soknice od tila, koje nose uzorak glitter zvjezdica.
Budući da se ručno rade, u svaki par utkano je puno vremena, truda i ljubavi, a čarapice su prepoznale i street style zvijezde, koje ih nose na sportski način uz tenisice ili lagano nabrane u kombinaciji sa salonkama. Ako se nas pita, ovo je jedan od najposebnijih detalja i modnih dodataka za jesenski stil, koji jedva čekamo vidjeti i na našim gradskim ulicama. Sve o tilastim soknama sa zvjezdicama saznajte ovdje.

Lirika Matoshi čarape od tila:

Učitati još
Zatvori