Znate li za lifestyle brend Toast?

toast

Danas rijetko koji brend može funkcionirati bez dodatnog sadržaja – bloga, dobrog Instagram profila ili svog vlastitog magazina. Kupci naprosto traže više, traže cijelu priču, redoviti komplet sadržaja u kojem mogu uživati, stalno žele nešto novo, u bilo kojem obliku.

Velški lifestyle brend Toast pravi je primjer toga. Nastao je 1997. godine kao ‘loungewear’ i ‘nightwear’ brend, a od 2015., kada se osnivačima prodružila nova direktorica brenda, Suzie de Rohan Willner, cijeli se tim preselio u London.

toast

Danas osim odjeće, a radi se o ponudi samo za žensku publiku, Toast donosi i kolekcije za uređenje doma. Od detalja, posuđa, kozmetike, mirisa, tkanine i tepiha, sve je vrhunske kvalitete. Sva pažnja usmjerena je na nju, pa tako i u slučaju odjeće. Najfiniji kašmir i vuna, pamuk te traper, čini ovo lifestyle i modno ime i više nego poželjnim za pratiti.

toast

Toast na svojoj stranici donosi i divan online magazin koji pokriva teme od umjetnosti i kulture do putovanja, hrane i preporuka za čitanje – u čemu možete uživati svakodnevno. Više informacija pronađite na www.toa.st/uk/.

toast

toast

toast

toast

toast

toast

toast

toast

toast

Foto: Instagram

0