Ležerne vikend kombinacije za sunčani dan

Ležerne vikend kombinacije za sunčani dan

Kraj tjedan i njegov najbolji dio donosi vikend. Umjesto brojnih obaveza, unutar naših planera nalaze se planovi koji uključuju odmor, zabavne aktivnosti i nekoliko nezaobilaznih kava s prijateljima. Svaki ljetni vikend svojim će nas sunčanim danima više od bilo koje druge sezone izmamiti iz naših domova. Kako bi savršene planove spojili sa savršenim outfitom, vikend će unutar naših ormara tražiti najudobniju kombinaciju u kojoj ćemo istovremeno izgledati odlično i osjećati se ugodno i nesputano.

LEŽERNE I TRENDI LJETNE VIKEND KOMBINACIJE

Ljetne vikend kombinacije stvarat će spoj basic i naših omiljenih prozračnih ljetnih komada. Udobnost jednostavnih traper komada spojit će se s udobnim i raskošnim ljetnim topom, dok će jednostavnoj T-shirt majici razigrani vikend look dati popularna suknja s volanima. Ljetna haljina mnogima će biti omiljeni vikend izbor. Osim cijele kombinacije u jednom komadu, lepršava haljina lako će se prilagoditi svim neplaniranim zabavnim događanjima koje donosi ljetni vikend.

Iako vikend kombinacije u prvi plan stavljaju ležeran karakter i udobnost, svaka od njih ove sezone donosi i svoju verziju inspiriranu najnovijim trendovima. Ljetne taper komade krasit će izvezeni detalji i rubovi bez poruba, monotoniju klasične T-shirt majice vrckasti natpisi i ilustracije, dok će trendi izdanje ljetne suknje biti obojeno gingham uzorkom i ukrašeno raskošnim volanima. Svestrane haljine, osim trendi boja i omiljenih ljetnih uzoraka, u naše će ormare unijeti i brojne popularne ljetne siluete. Od otkrivenih ramena do klasične wrap haljine s trendi detaljima, haljine će ove sezone vladati i ljetnom vikend garderobom.

Uz omiljene ljetne komade, vikend će unutar naših ormara birati zabavne i vrckaste modne dodatke koji će svakoj kombinaciji dodati notu bezbrižnosti.  Retro sunčane naočale pastelnih boja, statement naušnice, pletene torbe te udobne natikače i espadrile kao najpoželjniji parovi unutar ljetne kolekcije cipele neki su od modnih detalja koji će učiniti razliku unutar svake vikend kombinacije.

I dok je ljeto na svojem početku, a mnogi među nama još uvijek su u potrazi za inspiracijom unutar naše nove garderobe, u nastavku smo izdvojili nekoliko jednostavnih, ležernih i kreativnih vikend kombinacija naših omiljenih Insta djevojaka koje već danas možete ostvariti unutar svoje ljetne garderobe.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori