Kako su skinny Levisice postale hit

Kako su skinny Levisice postale hit

Iako im predviđaju propast svake sezone, skinny modeli traperica opstaju, a u 2016. smo mogli svjedočiti pravoj renesansi klasičnih Levisica zahvaljujući svim street style zvijezdama koje su ih popularizirale. Levi’s traperice postale su jedan od najtraženijih komada i jedan od najbrže rastućih pojmova u tražilicama, posebice kultni modeli 501 i 505.

Summer Dune

Summer Dune

Levi’s je spremno zaplovio na ovom vintage valu i odgovorio na sve što su kupci tražili. Prvo je došao Wedgie model, skinny traperice koje savršeno oblikuju obline i koji je u nekim točkama baziran na modelu 501. Levi’s 501 i 505 su doživjeli reizdanja, pa čak i što se tiče stretch materijala i kratkih hlačica, a posljednji u godini stigao je 501 Skinny kojeg smo najavili u listopadu 2016. i koji je već apsolutno obožavan.

Skinny Levisice imaju uže nogavice od klasičnog 501 modela, ali zadržavaju ravan kroj, visoki struk i kopčanje s gumbima. Mogu biti sasvim krute poput vintage modela, ako ne želite previše odstupati od klasike, a dizajneri su osmislili i stretch varijantu. Traperice su dostupne na Levi’s stranici i to u 5 različitih boja, a neke modele možete pronaći i na Asosu.

Pacific Ocean

Pacific Ocean

Supercharge

Supercharge

Old Hangouts

Old Hangouts

Black Coast

Black Coast

Clear Minds

Clear Minds

Foto: Levi’s, Instagram

Učitati još
Zatvori