Leandra Medine dizajnirala par savršenih ljetnih traperica

leandra medine redone3

Otkako su se pojavile 1873. godine, Levi’s 501 traperice stekle su status kultnog klasika i ikoničnog komada koji je nametnuo standard za sve nadolazeće kolekcije traperica. Upravo o tom modelu razmišljala je i slavna modna blogerica Leandra Medine, kada joj je američki brend RE/DONE 2014. godine ponudio priliku da osmisli vlastiti par traperica, rekreiran od starog para muških Levisica, koji će nositi njeno ime.

Godinu i pol dana trajao je razvoj tog idealnog ženskog modela imena ‘The Leandra’, kako bi se od vintage Levi’sa došlo do stila traperica koji je Leandra htjela od samog početka – traperica ‘cropped’ kroja, s visokim strukom i lagano zvonolikim nogavicama.

leandra medine redone5

Izazov brenda RE/DONE bio je kako napraviti jedan takav model blago trapezastog kroja od jednog para klasičnih muških Levi’s hlača, pa su uskoro u kombinaciju ušla čak dva vintage para, kako bi se ušitcima postigao zvonoliki ‘flared’ efekt. ‘The Leandra’ traperice ručno su rađene i svaki par je unikat, a stil konstruiran od dva para vintage Levi’s traperica bio je jedan od posebnijih zadataka modne marke RE/DONE, koja se specijalizirala za očuvanje modnog naslijeđa brendova poput Levi’sa relevantnim i za kreiranje održive mode.

leandra medine redone4

Želite li i vi par unikatnih traperica nastao od dva para starih muških traperica, koji prema riječima same Leandre savršeno stoji i istinski je stylish, posjetite RE/DONE web stranicu i istražite koji su unikatni modeli još dostupni za kupnju.

Foto: RE/DONE

 

0