Last-minute shopping ideje za Valentinovo

Last-minute shopping ideje za Valentinovo

Volite li Valentinovo obilježiti malim znakovima pažnje, no pravi ste kampanjac u duši i shopping ste odgađali sve do sada, za vas danas donosimo last-minute prijedloge uz koje će vam kupovina povodom Dana zaljubljenih sigurno proći manje stresno.

Valentinovo ne mora biti isključivo prigoda za darivanje partnera, već nekim simboličnim poklonom možete darivati i prijateljicu, člana obitelji ili u konačnici sami sebe i na taj način obilježiti ovaj praznik ljubavi o kojem čini se ovih dana baš svi pričaju.

Komad nakita, parfem, kožna torba, fino donje rublje, knjiga ili mirisna svijeća, primjeri su ženskih poklona koji će vrlo vjerojatno razveseliti svaku djevojku i ženu, a tu je i uvijek bezvremenski buket crvenih ruža, kojeg će ovog Valentinova biti posebno atraktivno pokloniti u ‘flower boxu’.

Za posebne poklone povodom Dana zaljubljenih pobrinuli su se brojni brendovi. Douglas ljubavne kutije u obliku srca kriju najljepša beauty iznenađenja koja možete sami izabrati, Lush je također pripremio beauty poslastice u šarenim pakiranjima, a Guess Valentinovo dočekuje sa svojom specijalnom edicijom torbi.

Lisca i Yamamay adrese su na koje se isplati zaviriti ako ste u potrazi za komadom senzualnog donjeg rublja. Lisca je za svakog kupca 13. i 14. veljače pripremila i poklon, a njihova posebna ponuda povodom Valentinova uključuje crvene gaćice Love Hearts iz kolekcije Cheek by Lisca, upakirane u poklon kutijicu. Dan zaljubljenih na svoj način ove godine slavi i Honor, čiji ružičasti smartphone do sutra imate prilike osvojiti i na našem portalu.

Učitati još
Zatvori