Proljetni noviteti iz Lancela

Proljetni noviteti iz Lancela

lancel-proljece-7

model Ella

Priča kuće Lancel počinje s Francuskinjom: Angèle Lancel. Osnovavši prvi obrt za obradu kože 1876. godine, ubrzo je otvorila desetak butika u Parizu. Pod imenima Au Spinx, Au Phenix i A l’Inenarrable izražavali su Lancelovu viziju ženstvenosti sa sinonimima slobode, hrabrosti, zaigranosti.

lancel-proljece-12

model Charlie

Angèle je kreirala torbice i modne daodatke za neovisne žene. Kolekcionarski komadi poput La Parisienne (1920.), L’Amoureuse (1940.) ili čak La Croquese (1930.) svjedoče ovoj filozofiji. Fantazija oblika, kože i treperavih boja koje je stvarala Angèle, odražavaju zamah slobode i mladosti koji oduvijek karakteriziraju kuću Lancel. Josephine Baker, Arletty, Jean Renoir, Bourvil, Edith Piaf… samo su neke od slavnih ličnosti koje su obilježile prošlo stoljeće i bile vjerne poklonice Lancela.

lancel-proljece-17

model Bianca

2008. godine Lancel otvara prvu trgovinu u ovom dijelu Europe i to u Zagrebu, na adresi Teslina 15. Trgovina je uređena po visokim propisima i standardima Lancela, a danas u njoj možete pronaći sve kultne klasične modele ovog brenda. Neki od njih su Adjani, nazvan po slavnoj glumici Isabelle Adjani koja je zaštitno lice Lancela i krasi sve Lancelove reklamne kampanje, Brigitte Bardot by Lancel nastao u suradnji s francuskom ikonom, model L de Lancel koji je redizajniran 2014. te Charlie torba koju danas biraju Kylie Minogue, Eva Longoria, Dita Von Teese, Lady Gaga i brojne druge zvijezde. Proljetno doba u novim bojama donosi vrećastu torbu Le Huit, minimalističku malu torbicu Biancu, četvrtastu Sam, kultni Charlie model itd.

lancel-proljece-13

model Bianca

Iva Balaban nosila je zimske modele u Journal editorijalu, a ovog proljeća Lancel torbe dolaze u vibrantnim nijansama koje će razbiti sve ostatke sivila hladne sezone. Azurno i kobaltno plava, boja terakote, color-blocking s narančastom i ružičastom biti živa točka u svakoj kombinaciji, no dostupni su i klasični modeli u crnoj, bež ili crvenoj boji. Male torbice preko ramena ili one veće u koje možete staviti sve što vam je potrebno za posao krase jednostavne i klasične linije zbog čega su prigodne baš za svaku priliku.

lancel-proljece-4

modeli Petit Sam i Sam

Sve modele razgledajte na službenoj stranici, a neke proljetne favorite donosimo u GALERIJI u nastavku.

Učitati još
Zatvori