Dva trendi brenda kupaćih kostima stigla u Clan Store

bondi

Bondi Born

Zajedno s planiranjem ljetovanja, vjerujemo kako ste posljednjih dana u aktivnoj potrazi za savršenim kupaćim kostimom, tim ključnim komadom u kojem mnogi od nas provedu većinu ljetnih dana na omiljenim morskim destinacijama. Modni su se brendovi pobrinuli da svojom ponudom badića obuhvate baš sve stilove, a neki od najtrendi modela ove se sezone mogu pronaći u zagrebačkom Clan storeu, koji u svojoj concept trgovini trenutno drži kupaće kostime najprodavanijeg australskog brenda Bondi Born, kao i chic modele francuske marke Brigitte Bardot.

Bondi Born

Bondi Born

Tražite li vibrantnu i osvježavajuću verziju kupaćeg kostima kojim ćete osvojiti plaže, Bondi Born upravo je takav brend za vas. Njegova estetika najbolje se opisuje pojmom sportski luksuz, a Bondi Born u posljednjoj kolekciji donosi uvjerljivo najpopularnije modele badića ove sezone; sportske bandeau bikinije od neoprena u razvikanim color-block izvedbama i šarmantne bikinije s valovitim porubom koji će biti ultimativni hit ljeta.

Bondi Born

Bondi Born

Brigitte Bardot, francuski je brend pokrenut 2012. godine i nadahnut ovom glumačkom i glazbenom ikonom, čijim se stilom i danas inspiriraju žene diljem svijeta. Dašak njena stila proteže se i kolekcijom kupaćih kostima koje je kuće Brigitte Bardot predstavila za ljeto 2016., a riječ je o retro modelima u duhu 60-ih koji ponovno proživljavaju veliku popularnost – bikinijima i jednodijelnim kostimima s kariranim uzorkom, točkicama, volanima, cvjetnim aplikacijama i drugim chic bezvremenskim detaljima.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot

Najnovije modele kupaćih kostima brendova Bondi Born i Brigitte Bardot donosimo u galeriji u nastavku, a pronaći ih možete u Clan Storeu.

Foto: Bondi Born, Brigitte Bardot

0