Kupaći kostimi koji laskaju svakoj figuri

Kupaći kostimi koji laskaju svakoj figuri

@apairandaspare

@apairandaspare

Kupaći kostimi oduvijek su bili jedan od najmrskijih komada na shopping listi, a pronalazak savršenog modela u kojem ćemo se osjećati ugodno gotovo možemo nazvati modnom urbanom legendom unutar ljetnog ormara. Nova sezona i njezini trendovi koji su ponovno popularizirali retro siluete i jednodijelne modele znatno su olakšali cijeli proces potrage za idealnim kupaćim kostimom za ljeto ispred nas i godišnji odmor na predivnim plažama.

Osim što donose osvježenje nakon sezona vladavine bikini modela s trokutastim gornjim dijelom i slip donjim dijelom koji se veže na bokovima, i jednodijelni modeli i retro siluete donose krojeve koji laskaju svakoj figuri, ističu njezine najbolje dijelove i naglašavaju ženstvenost tijela. Spoj povratka dobrih starih modela i sve populatrnijeg online shoppinga koji isključuje lošu rasvjetu unutar većine garderoba, biranje i isprobavanje kupaćih kostima učinit će ugodnijim iskustvom.

Oysho

Oysho

Od jednostavnih linija, neutralnih boja i grafičkih uzoraka do kupaćih gaćica visokog struka i debljih naramenica, u nastavku smo za vas izdvojili pet istovremeno klasičnih i trendi modele koji laskaju svakoj figuri.

JEDNOSTAVNOST LINIJA, SILUETA I BOJA

Beth Richards

Beth Richards

Najvažnije i najjednostavnije pravilo u odabiru svestranog kupaćeg kostima koji laska svakoj figuri je jednostavnost. Oštre linije, neutralne i zagasite boje te klasične siluete stvaraju jednostavne kupaće kostime koji će prekriti sitne nedostatke, istaknuti liniju tijela i preplanuli ten i u kojima ćete se, najvažnije, osjećati ugodno i nesputano.

Eres

Eres

POVRATAK IZVORNOG JEDNODIJELNOG KUPAĆEG KOSTIMA 

Solid and Striped

Solid and Striped

Izvorni jednodijelni kupaći kostim, na veselje mnogih, vratio se na police dućana i istaknuo kao jedan od najpopularniji ljetnih trendova. Iako je zadržao jednostavnost klasičnog kroja, nova sezona produbila je njegov izrez na leđima kojim mu je dala trendi prizvuk. U sportskom ruhu ili obojen jarkim bojama, jednodijelni kupaći kostim ove ćemo godine s razlogom redovito viđati na hrvatskim i svjetskim plažama.

Adidas

Adidas

MAŠNE KAO DETALJI KOJI DONOSE MAKSIMALNU PRILAGODLJIVOST 

& Other Stories

& Other Stories

Deblje naramenice koje se vežu na ramenima i stvaraju predivne mašne osim efektnog detalja koji daju jednostavnom jednodijelnom ili gornjem dijelom dvodijelnog kupaćeg kostima, one im donose i maksimalnu prilagodljivost. Funkcionalna strana debljih naramenica koje se vežu na ramenima više će od bilo kojeg drugog tipa naramenica omogućiti da podesite naramenica na savršenu dužinu za vaše tijelo.

J. Crew

J.Crew

SAVRŠENI DVODIJELNI MODEL 

Weekday (Asos)

Weekday (Asos)

Iako će mnogi ove sezone posegnuti za udobnim jednodijelnim modelom, u ponudi high street brendova lako ćete pronaći i jednostavne modele dvodijelnih kupaćih kostima u kojima ćete se osjećati jednako ugodno. Spoj jednostavnih linija i debljih naramenica te udobnih gaćica koje su minijaturne modele s vezicama na bokovima zamijenile širim modelom koji prekriva više.

& Other Stories

& Other Stories

RETRO MODELI KOJI ISTIČU NAJBOLJE U SVAKOJ FIGURI 

H&M

H&M

Retro siluete kroz svoje klasične linije, neutralne boje i jednostavne uzorke, gaćice visokog struka i jednodijelne modele s naborima slave žensko tijelo i stvaraju modele koji prate liniju tijela, ističu njegove najbolje dijelove i donose šarmatni ljetni look inspiriran prošlim vremenima.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

H&M

H&M

Tekst:  Ela Jarni

Foto: Instagram, Adidas, Asos, H&M, J.Crew, net-a-porter, & Other Stories

Učitati još
Zatvori