Romantične, nježne i ženstvene vjenčanice za proljeće 2023. 
Romantične, nježne i ženstvene vjenčanice za proljeće 2023. 

Romantične, nježne i ženstvene
vjenčanice za proljeće 2023. 

Odgovor na postavljeno pitanje ‘Vjerujete li u vile’, zasigurno će biti ‘Da, svakako’ nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad.

Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za romantično proljeće 2023.

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu, Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i elegantni.

Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo. U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih tonova te vjenčanica A-kroja koje mladenke najčešće biraju.

Ženstveni modeli u kojima će svaka mladenka plesati cijelu noć

Uz tradicionalno bijelu, 2023. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i uvijek popularna boja pudera. Neodoljivi cvjetni detalji daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad savršena je za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te  Instagram  stranici.

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, potrebno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje. A sama dizajnerica svojim savjetima pomoći će vam u odabiru jer kako kaže i sam odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena u nastajanju.

Foto:Marija Laca

Model: Darija Walter

Make up: Katarina Ramic

Učitati još
Zatvori