Povratak omiljenih cekera

Povratak omiljenih cekera

Predstavljajući 15 savršenih ljetnih cekera, prošle godine prvi smo se puta upoznali s jednim malim, ali jako cool brendom specijaliziranim za izradu ovih chic torbi. Kayu Design, modno je ime koje je u segment mode za plažu odlučilo uvesti dodatnu dimenziju zabave i šarma. Njihovi cekeri vrlo su brzo osvojili modni svijet i ormare ljubiteljica mode koje će i ove godine na ljetovanju nositi Kayu Design.

Kayu Design cekeri

Vrlo klasičnu formu cekera, brend je doveo na višu razinu, poigravajući se koncem u bojama i zabavnim vezom koji uvijek iznova privlači poglede. Kayu cekeri s prugastim ručkama prošlog su ljeta postali pravi hit, a ovog se ljeta vraćaju u najpopularnijim modelima, kao i nekim sasvim novim. Kolekcija za ljeto 2017. ponovno je izrađena od prirodnih, kvalitetnih i održivih materijala. Slame, ali i drva i školjaka. Njih Kayu Design najčešće preuzima kao odbačeni proizvod industrije namještaja i prehrambene industrije.

Svaki ceker ručno je izrađen na Filipinima, gdje Kayu financijski podržava zajednice žena radnica. Do njihovih cekera najlakše je doći putem web shopova kao što su MyTheresa i Net-a-Porter. Brend je postojećim stilovima dodao i neke nove, a među njima svakako vrijedi istaknuti okrugle cekere i one u obliku malog kovčega.

kayu2

kayu

 

kayu3

kayu4

kayu5

kayu6

kayu7

kayu8

Foto: Kayu Design

Učitati još
Zatvori