Kako nositi maxi haljinu

Kako nositi maxi haljinu

haljina9

Omiljeni odjevni komad mnogih fashionistica u ljetnim danima je maxi haljina koja predstavlja spoj praktičnosti i elegancije. Duga haljina je must-have komad koji osvaja svojim krojem i jedan od zahvalnijih komada za kombiniranje, stoga ne čudi što je i ovog proljeća dio dnevnih odjevnih kombinacija.

Nosimo ju u različitim varijantama – s upečatljivim nakitom, uz kožnu ili traper jaknu, uz ravne cipele i sandale na petu ili nezaobilazne gležnjače. Ovom stilskom izričaju teško je odoljeti i u slučaju večernjih kombinacija, za koje biramo nešto svečanije materijale.

haljina

Celebrity ambasadorice ovog odjevnog predmeta znaju da je maxi haljina sjajna opcija za dnevne kombinacije. Model je zahvalan jer ne zahtijeva mnogo razmišljanja i spašava vas u mnogim situacijama kada ne znate što odjenuti.

Ove sezone u fokusu su haljine u boho stilu, lepršavih i laganih materijala, a za ljubiteljice klasike tu su uski modeli koji će izgledati odlično kod kreiranja poslovnog ‘looka’. Donosimo vam neke od street style kombinacija koje će vas motivirati na nošenje ovog popularnog odjevnog komada.

haljina4

haljina5

haljina6

haljina3

haljina2

haljina11

Foto: Imaxtree

Učitati još
Zatvori