Kako je North West postala ultimativna modna ikona
Kako je North West postala ultimativna modna ikona

Kako je North West postala
ultimativna modna ikona

Jedan od najlakših odgovora do sada koji ne zahtijeva gotovo nikakvu dublju analizu. Odmah ćemo prijeći na stvar. North West je kći najintrigantnije osobe današnjice. Modni gen Kanye Westa nije zaobišao njegovu miljenicu, style blizanku i karakternu dvojnicu. Još od priče kako se DadYe na dvadeset minuta pretvorio u osobnog dizajn asistenta tada petogodišnje North, predviđali smo njenu vladavinu u modnoj industriji.

North je još kao beba bila idealna vizualna Yeezy manifestacija. Od personaliziranih Yeezy 350 tenisica, preko Yeezy Insulated Boot i prepoznatljivih bomber jakni, do nedavne fotografije sa YZY SPLY SHDZ, na njoj je sve izgledalo upravo onako kako filozofija brenda nalaže.

Stylebook by North West

North West nam je nedavno servirala nekoliko edgy lookova s pariškog tjedna mode. Black on black estetika, Balenciaga Crocs i vitntage DadYe plava jakna njegovog kratkotrajnog modnog brenda Pastelle zasjenila je cijeli prvi red. Sa samo devet godina, North je postala pravi modni znalac. Njezin vizualni identitet pokušale su rekreirati Kendall Jenner i Dua Lipa, a mi procjenjujemo da je ovo samo početak te da će utjecaj najstarije kćeri Kanye Westa i Kim Kardashian u mnogome doprinijeti razvoju i redefiniciji modne industrije.

Kako bismo argumentom potkrijepili hvalospjeve, podsjećamo vas da je North West stilizirala sebe kao i Sainta, Psalma i Chicago za ožujsko izdanje Vogue magazina. North je jednostavno smatrala da su odabrani outfiti bili dosadni, a mi joj verujemo. Mi i Anna Wintour.

Ne bi li uzalud trošili riječi i zamarali vas dodatnim analizama male modne streetsyle ikone, u nastavku pogledajte koje smo lookove North West izdvojili za vas.

Učitati još
Zatvori