Chic Jessica Alba na Tjednima mode

Jessica Alba, Pariz

Miljenica publike, Jessica Alba, i na aktualnim Tjednima mode plijeni pažnju svojim kombinacijama koje u trenu osvanu na naslovnicama svih magazina. Nakon revija svojih omiljenih dizajnera u New Yorku, stigla je u Pariz gdje je i za vrijeme trajanja prošlosezonskih revija osvajala svojim modnim izričajem.

Posebice je privlačila poglede u prvim redovima revije Valentino održanoj u nedjelju, odjevena od glave do pete u kreacije ove modne kuće. Predimenzioniranu prugastu košulju sa zvonolikim rukavima uparila je sa zavodljivom crvenom čipkastom haljinom ispod koje se nazirao rub košulje. Sve je upotpunila crnim detaljima – crnom torbicom i visokim petama sa zakovicama, naravno, s potpisom Valentino. Nosila je jednostavnu valovitu frizuru kojoj je odlično pristajao chic crveni ruž.

Jessica Alba, New York

Već poznata gošća u Parizu, Jessica nije izostala ni iz prvih redova Tjedna mode u New Yorku. Na reviji brenda Narciso Rodriguez nosila je asimetričnu minimalističku bijelu haljinu uz crne sandale i crnu torbicu, dok su neutralni make up zaokružile zlatne ‘hoop’ naušnice čijem povratku opet svjedočimo.

Jessica Alba, New York

Zanimljiv nakit odabrala je i za reviju kuće Ralph Lauren – dvije različite naušnice, jednu viseću s biserima i jednu ‘cuff’ na drugom uhu koju su skrivali slapovi ravne kose. Crno-zlatnu slip haljinu nosila je na kožnu jaknu i čizmice na petu.

Foto: Getty Images

0