Dva chic looka Jessice Albe u Parizu

Celebs at the Christian Dior RTW F/W 2016/2017 show

Poznata glumica Jessica Alba svake godine uzme predah od posla, kako bi mogla otputovati u romantični Pariz i ondje u sklopu Tjedna mode prisustvovati revijama omiljenih joj dizajnera. Njen dolazak u grad svjetlosti i ovog je puta privukao rijeku fotografa koji ju prate u stopu, a holivudska zvijezda pripremila je zavidnu garderobu i birane dizajnerske komade u kojima ju na dnevnoj bazi viđamo na ulicama Pariza.

Jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu dosad nije propustila revije Balmaina i Diora, a dok čekamo njenu pojavu na nekom novom modnom showu, za oko su nam zapela njena dva chic looka, kojima je još jednom potvrdila svoj status ikone stila. Poznata brineta na Dioru se pojavila od glave do pete odjevena upravo u Dior potpis, a njen look činile su elegantne crvene culotte hlače uz koje je Jessica kombinirala krepku bijelu bluzu ukrašena ovratnika, kratki crni blejzer, Lady Dior torbu i efektne Diorove salonke.

Jessica Alba is seen shopping in Montainge Market in paris

Nastavak dana bio je rezerviran za shopping, a glumica se odlučila za kombinaciju koja je bila najbolja definicija maskuliniziranog chica. Tamnom jeansu Jessica je dodala ležernu plavu košulju, predimenzionirani blejzer na prugice i bijele koledžice na petu, prebacivši preko cijelog looka elegantni bijeli kaput.

Foto: Splash News

Komentari