Jessica Alba nosi traperice koje će biti hit sezone

Jessica Alba

Jessica Alba, poznata glumica i vlasnica milijardu dolara ‘teškog’, etičnog biznisa Honest Company, nakratko će napustiti svoju zonu djelovanja i okušati se u dizajnu. Ovu priliku omogućio joj je poznati jeans brend DL1961, ponudivši 34-godišnjoj zvijezdi osmisliti vlastitu kolekciju traperica, koja će nositi njen potpis.

jessica alba3

Prije nego se pobliže upoznamo s njenih osam do deset jesenskih modela trapera, koje će dizajnirati za DL1961 i koji u prodaju dolaze ovog kolovoza, Jessica Alba uvela nas je u ovu suradnju najnovijom modnom kampanjom brenda, u kojoj se pojavljuje kao zaštitno lice. Glumica na vizualima nosi i reklamira četiri hit modela traperica sezone, koji nose imena Riley, Florence, Margaux i Farrow i inspirirani su grungeom.

jessica alba2

Dok uživamo u ovoj modnoj kampanji s Jessicom Albom, ona radi na vlastitom dizajnu traperica koje će se naći u jesenskoj DL1961 kolekciji, a nadahnuti će biti, prema njenim riječima, supermodelima 90-ih; Cindy Crawford, Naomi Campbell i Claudijom Schiffer. Glumica je na suradnju pristala jer je DL1961 ekološki osviješten brend, koji pri proizvodnji trapera koristi manju količinu izbjeljivača i vode te zahtijeva upola manje energije u proizvodnji od ostalih brendova.

jessica alba5

jessica alba4

Foto: DL1961

0