Nova jesenska kolekcija H&M-a inspirirana je Parizom: Donosimo najljepše komade
Nova jesenska kolekcija H&M-a inspirirana je Parizom: Donosimo najljepše komade

Nova jesenska kolekcija H&M-a inspirirana je Parizom: Donosimo najljepše komade

Nova kolekcija švedskog modnog diva H&M kao stvorena je za one žene koje se odlikuju modnom hrabrošću. Poznati street style brend ovoga nas je puta odveo na ulice Pariza, jedne od četiriju svjetskih prijestolnica mode. Rezultat je kolekcija koja na prvi pogled obara s nogu.

Hm
hm

H&M kolekcija jesen/zima 2022. predstavlja utjelovljenje pariškog stila. Ona je klasična, samouvjerena i tako lako prilagodljiva. Dizajneri su inspiraciju pronašli u noćnom životu Pariza te su stvorili komade koji se vrlo lako transformiraju iz dnevnih u večernje.

hm
hm

“Dobro došli u Brasserie Hennes: fantastično mjesto fikcije, gdje naša kolekcija AW22 blista. Oduševljeni smo što donosimo čudo Pariza u H&M i jedva čekamo to podijeliti sa svima vama,” otkrila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u, povodom izlaska nove kolekcije.

hm

Kolekcija donosi komade u zemljanim tonovima koji unose toplinu u ovu kišnu jesensku sezonu. Paleta boja kreće se od toplih tonova narančaste, crvene i bordo do uobičajenih zimskih boja, poput smeđe i sive. One krase širok raspon odjevnih predmeta, od kaputa i pletenih haljina, vesti i mini suknji pa sve do sjajnih modnih detalja.

hm
hm
hm

Priznajemo, nova H&M-ova kolekcija nas je osvojila na prvu, a na našoj wishlisti našao se niz komada kojima želimo upotpuniti vlastitu garderobu. Tako nam je za oko odmah zapela suknja A linije viskokog struka, teksturirana narančasta mini haljina golih ramena te vuneni kaput koji seže do koljena.

hm
hm

Kolekcija je već sada dostupna i u H&M-ovim prodavaonicama te službenim Internet stranicama, no ne sumnjamo kako će ovi komadi ubrzo nestati s polica. Svi detalje o komadima iz nove kolekcije možete pronaći ovdje. 

hm

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori