Dašak pariškog chica u vašoj garderobi

Dašak pariškog chica u vašoj garderobi

Rouje

Kada govorimo o inspirativnim Parižankama novog vala, u ovu skupinu svakako vrijedi uvrstiti Jeanne Damas, karizmatičnu brinetu za koju smo prije nekoliko godina prvi put čuli zahvaljujući njenom Instagram profilu. Danas Jeanne ne spada samo u kategoriju digital influencera (s publikom od gotovo pola milijuna ljudi), već je i model te vlasnica sve uspješnije modne marke Rouje, o kojoj piše čak i Vogue.

Rouje13

Rouje je brend osnovan početkom 2016. godine, koji svojom estetikom savršeno odgovara svemu onome što Jeanne Damas nosi na dnevnoj bazi. Skup je to jednostavnih i sasvim nenametljivih komada, koji sa sobom također nose dozu ženstvenosti, ali i nostalgije, pogotovo gledajući u lepršave cvjetne midi haljine vintage duha, koje je Jeanne izvadila iz prošlosti i učinila ih toliko suvremenima.

Rouje12

Želite li znati kako se odijevaju pariške ‘it’ djevojke, ova kolekcija to će vam savršeno dočarati. Jeanne Damas dizajnirala je sve one komade koje i sama rado nosi, a ponuda njenog brenda za ovu nam sezoni u prvi plan ističe već spomenute midi haljine, klasične T-shirte s natpisom ‘Rouje’, traperice ravnog i laganog trapez kroja, te sasvim nježne bluze i košulje dubljeg dekoltea. Svi komadi dolaze s dizajnerskim potpisom, no nisu nimalo pretenciozni, pa tako ni po pitanju cijene. Kolekciju za proljeće 2017. pogledajte u nastavku, a pronaći ju možete ovdje.

Rouje2

Rouje7

Rouje8

Rouje3

Rouje6

Rouje4

Rouje9

Rouje10

Rouje11

Rouje14

Rouje15

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori