Najljepše jakne od brušene kože

Najljepše jakne od brušene kože

Milano str RF17 4409

Savršena modna jesen teško je zamisliva bez kožne jakne. Ona nas prati u svim prohladnim jesenskim jutrima i večerima, kao i u kišnim i vjetrovitim danima. Njena možda najbolja funkcija krije se u tome da će vaše omiljene ljetne komade učiniti aktualnima i u jesenskoj sezoni. Jednostavno, preko najdraže haljine prebacite kožnu jaknu, nabacite gležnjače i imate idealan jesenski look.

No, kožna jakna ne mora nužno biti od glatke i sjajne kože da bi se smatrala savršenom. Dapače, primjeri koje vam donosimo u nastavku pokazuju zašto bi jakna od brušene kože mogla biti vaše svakodnevna stylish suputnica ove jeseni.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Jakne od brušene kože za jesen 2017.

Iako poznata kao alternativa kožnoj jakni od sjajne kože, brušena jakna ipak je odjevni klasik, kojeg se svakih nekoliko sezona ponovno rado podsjetimo. Tanki modeli nose se u prijelaznim danima, a ako nađete primjerak jakne od brušene kože koja je k tome podstavljena toplim krznom, imat ćete model koji će vas ispratiti čak i u zimske dane. Ove sezone nose se modeli u neutralnim tonovima, klasici u crnoj i smeđoj boji, ali i mnogo zanimljivije opcije u nježno ružičastoj, jarkoj pink, petrolej zelenoj i crvenoj boji. Dva odlična modela pronašli smo i u kolekciji Esmara by Heidi Klum, koja 18. rujna stiže u Lidl trgovine. Kako ih nositi u svakodnevnim kombinacijama, saznati možete ovdje, a u nastavku donosimo sve najljepše jakne od brušene kože za ovu sezonu.

Foto: Instagram, Esmara by Heidi Klum, Net-a-Porter, ASOS, Free People, Whistles, Uterque

Učitati još
Zatvori