Jägermeister i Lokomotiva predstavili su revolucionarnu parku koja mijenja boju 
Jägermeister i Lokomotiva predstavili su revolucionarnu parku koja mijenja boju 

Jägermeister i Lokomotiva predstavili su revolucionarnu parku koja mijenja boju 

Jägermeister i Lokomotiva predstavili su rezultat svoje treće po redu kolaboracije pod nazivom Meister the Lök 3.0. Parka jakna koja mijenja boju, s dizajnerskim potpisom Lane Puljić, kreirana je ekskluzivno za Jägermeister i idealan je komad za nadolazeće razdoblje jeseni i zime. Ova je parka iznimno nosiva i svestrana, a usto jasno odražava karakter dvaju brendova. Revolucionarna karakteristika ove jakne je da joj se mijenja boja koja na hladnoći prelazi iz svjetlije u tamniju nijansu zelene, a inspiracija dolazi iz činjenice da se u Jägermeisteru najbolje uživa kada je ohlađen na -18 stupnjeva.

Urbani cool statement piece

Nakon bomber i traper jakni koje su bile rezultat suradnje ranijih godina, u ovogodišnjoj je suradnji nastala unisex predimenzionirana parka. Ova je iznimno funkcionalna jakna nastala kao rezultat modnog poigravanja na klasičnu parku, a u njoj su sadržane dvije jakne. Svi su dijelovi parke odvojivi – vanjski, unutarnji i kapuljača, a kada se nose zajedno, čine udobnu i toplu jesensko-zimsku jaknu koja odiše urbanim cool stilom i stavom.

Vanjski je dio jakne vodonepropustan što ga čini idealnim za kišovito i vjetrovito vrijeme, a na hladnoći mijenja boju i prelazi iz svjetlije u tamniju zelenu. Unutarnji se dio parke može nositi na dvije strane, a idealan je za prohladna jutra i večeri prijelaznog perioda. Funkcionalnost nove parke već je istestirana na snijegu prilikom fotografiranja kampanje na glečeru Hintertux u Austriji sredinom kolovoza.

Limitirano izdanje, neograničena zabava

Predstavljanje nove kolaboracije u zagrebačkom je hotelu Zonar okupilo brojne ljubiteljice i ljubitelje Jägermeisterovog stila i Lokomotivine estetike. Među okupljenima bili su: Lana Puljić, Karla Zelić, Dora Predojević, Marko Vuletić, Janko Janić, Nika Ilčić, Marko Medić, Mia Matić i brojni drugi. Za dobru atmosferu i zabavu svih okupljenih, pobrinula se sjajna ekipa glazbenih meistera: DJ Vedran Car, DJ duo Vanillaz i DJ Mike Vale.

Lana Puljić
Karla Kirschner
Barbara Repe
Vanillaz
Vanillaz, Lana Puljić, Stella Mešić
Riva Pauletić
Nika Ilčić
Nadine Kramarić
Mia Matić
Marko Vuletić
Duška Stepanov
Veronika Rosandić
Meri Goldašić
Isabella Rakonić
Polina Meixner
Janko Janić
Karla Zelić
Klara i Lada Kušec Deči
Lana Puljić i Nadine Kramarić
Lara Vukušić
Lidija Šeatović
Anthony Vilanca i Fran Lauš

Nabavi svoj primjerak

“Neke od osnovnih vrijednosti brenda Jägermeister su slavlje noćnog života, kulture i kreativnosti umjetnika, a Lana Puljić se tu izvrsno uklapa jer svojim kreativnim dizajnom unosi inspiraciju i zabavu u život. Suradnja s Lokomotivom već je treći put urodila kreacijom urbanog premium i limited edition streetwear komada koji izvrsno utjelovljuje filozofiju oba brenda”, rekla je Nadine Kramarić, senior brand managerica Jägermeistera.

“Lokomotivina je estetika, kao i u dosadašnjim suradnjama, prepoznatljiva i u ovoj jakni: predimenzioniranost, mogućnost skidanja i stavljanja dijelova jakne, posebno brendirani gumbi i različiti našivci. Uz to što je vrlo upečatljiva, nova je parka i nosiva, a pristaje uz sve modne kombinacije. Ovaj urbani statement komad savršeno priča jezikom naših dvaju brendova i komunicira osobnost, individualnost, bunt i karakter”, rekla je Lana Puljić, dizajnerica brenda Lokomotiva.

Limitirano izdanje parke uskoro dolazi u prodaju, a moći će se nabaviti isključivo na stranicama Jägermeistera: https://jagermeisterbestnights.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori