Duga tradicija kreiranja svečane kolekcije za dječake i djevojčice francuskog brenda Jacadi Paris
Duga tradicija kreiranja svečane kolekcije za dječake i djevojčice francuskog brenda Jacadi Paris

Duga tradicija kreiranja svečane kolekcije za dječake i djevojčice francuskog brenda Jacadi Paris

Jacadi Paris godinama je sinonim za eleganciju i dječji modu. Bezvremenski dizajn odjeće i obuće temelje na spoju tradicije moderne otmjenosti i pariške elegancije za djecu od 0 – 12 godina. Svu odjeću i obuću dizajniraju profesionalni pariški dizajneri gdje su udobnost, kvalitetu i besprijekoran stil uvijek na prvom mjestu.

Dolaskom proljeća u Jacadi predstavljena je svečana kolekcija Ceremonia. Vjenčanje, rođendani, velike i male obiteljske proslave… svi mališani se žele isticati posebnim progodama. Za novorođenčad, mališane ili stariju djecu, Jacadi je dizajnirao kolekciju koja odražava svježinu djetinjstva, inspiriranu pariškom elegancijom koja se poigrava kontrastima između modernosti i tradicije. U ovom rascvjetanom vrtu elegantni mališani nose chic i šarenu odjeću, a istančani detalji i ugodnim materijalima koji čine proslave još ljepšima.

Za djevojčice

Da bi djevojčice bile najljepše, važan je svaki detalj u kombinaciji za vjenčanje, party looku ili posebnoj prilici! Ovratnik s laticama, male vrpce, rukavi s volanima ili čak otvorena leđa. Elegancija i chic izraženi su do savršenstva u novoj Ceremonia kolekciji francuskog brenda Jacadi Paris.

Za dječake

Dječaci, u svečanim prilikama nose odijela za vjenčanje, dok bebe dječaci nose odijela za krštenja i ostale posebne prilike. Elegantni, a opet sportski chic: bijela, tamnoplava i siva postavljaju temelje elegancije, a jarke boje moderniziraju izgled.

Modni dodaci poput svečanih dodataka za kosu, cvjetnih traka za glavu, dječjih kravata i dječjih leptir mašni posebno su dizajnirani kako bi upotpunili kombinaciju. Kako bi bili chic od glave do pete, uz tradiciju dugu 25 godina, savršen odabir su Mary Janes lakirane sandale za djevojčice i klasične mokasine ili gradske tenisice za dječake.

Kako biste lakše sastavili lijepu svečanu odjeću za djecu do posljednjeg detalja, potražite inspiraciju u poslovnicama u Splitu, City Center One, Vukovarska 207 te u Zagrebu, Masarykova 14 ili na web shopu www.jacadi.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori