Buce Isabel Marant i njihove high street verzije

Buce Isabel Marant i njihove
high street verzije

Zima samo što nam nije pokazala zube, a pripreme za najhladniju sezonu u punom su jeku. Pogotovo kada se radi o odjeći i modnim dodacima koji će nas grijati kada temperature padnu na nulu. Osim toga, trenutno se planiraju i zimovanja, odlasci na skijanje i općenito u hladnije krajeve, gdje će se par buca sam od sebe nametnuti kao najpoželjniji i najpotrebniji model cipela. Znamo da super griju, no nije tajna i da u posljednjih nekoliko sezona izgledaju odlično.

Za to je zaslužna poznata francuska dizajnerica Isabel Marant, koja je prije nekoliko sezona u sklopu svoje Étoile kolekcije lansirala buce Nowles. One su u trenu postale instantni hit i čini se kao da nema trendseterice koja u svojoj zimskoj garderobi ne posjeduje jedan par ovih stylish buca. Dizajnerica od njih ne odustaje ni ove sezone, iako ni ne mora, jer doista je riječ o jednom od bestsellera. Kako one izgledaju ove sezone, u novoj kolekciji, provjerite u nastavku.

Isabel Marant buce za zimu 2017.

Isabel Marant

Isabel Marant2

Isabel Marant3

Isabel Marant4

Isabel Marant5

Isabel Marant6

Nowles modelima na vezanje u crnoj i bež boji, dizajnerica je pridodala i model u kariranom crveno-crnom uzorku, a uz Nowles sada su tu i Brendty čizme na vezanje, koje neodoljivo podsjećaju na gojzerice. Misija je ne samo utopliti nogu, već i izgledati odlično, a uz ove buce to je doista moguće. Isabel Marant i njene čizme poslužile su kao inspiracija high street brendovima, koji sada nude vlastite inačice trenda. Bershka, H&M, Stradivarius i Zara, dućani su u kojima ćete pronaći cijenom pristupačnu alternativu originalu.

Bershka

Bershka

Zara

Zara

Stradivarius

Stradivarius

H&M

H&M

Foto: Isabel Marant, Bershka, H&M, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori