Insta stil: Jelena Cikoja

Insta stil: Jelena Cikoja

Lutanja Instagramom postala su dio svakodnevice. Slikovna društvena mreža savršeno je mjesto na kojem nerijetko kratimo vrijeme u tramvaju ili svratimo u potrazi za inspiracijom. Od kreativnih modnih kombinacija do idiličnih destinacije i ukusne hrane, Instagram svakodnevno ispunjava na milijune novih fotografija. Spoj savršenog stila, nezaboravnih putovanja i fotogenične hrane stvara Instagram profil @jelena.marija. Iza savršeno uređenog profila obojenog pozitivnog energijom nalazi se blogerica Jelena Cikoja. S adresom u New Yorku i brojnim putovanjima tijekom godine, Jelena na svom Instagram profilu donosi najbolje trenutke svakodnevnog života i ne tako običnih dana. Mlada blogerica i pustolovka zaraznog osmjeha današnja je gošća naše stalne rubrike Insta stil.

Jednako poput njezinog bloga Ineffable, koji stvara zajedno sa svojim suprugom, Jelenin Instagram profil spoj je fotografija nezaboravnih trenutaka s putovanja, odjevnih kombinacija iz ormara i slasnih delicija s njezinog svakodnevnog menija. Basic komadi s trendi pomakom dio su njezinog New Yorkom inspiriranog stila koji uvijek nosi i unutar svog kovčega gdje god krenula. Od jednostavne bijele majice do nezaobilaznih traperica, neutralne palete i vječnih klasika, s neočekivanim raskošnim komadima i kombinacijama koje spajaju naizgled nespojivo, Jelena je oličenje urbane Njujorčanke.

INSTA STIL OBOJEN POZITIVNOM ENERGIJOM

Dok njezin modni stil odlikuje jednostavnost basic komada s trendi pomakom, njezin Insta stil ističe pozitivna energija kojom zrači sa svake nove fotografije. Za razliku od brojnih predvidljivih i poziranih fotografija popularnih Insta djevojaka, Jelenina mreža fotografija donosi i čaroliju spontanih trenutaka. Dio Jelenine Instagram svakodnevice donosimo vam u nastavku, a svakodnevnu dozu inspiracije i pozitive potražite na Jeleninom Instagram profilu i blogu boljem nego riječima možemo izraziti.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori