Insta stil: Dorin Lucija Bajzec

Insta stil: Dorin Lucija Bajzec

Uz modne časopise s bogatom tradicijom i poznata imena iz svijeta showbiznisa, digitalno doba i nove platforme koje je populariziralo našu je pažnju skrenulo na svijet blogova i neka nova lica kojima njime vladaju.

Dorin Lucija Bajzec je svoj blog Lucissima započela sredinom 2015. godine. Nakon više od dvije godine bloganja i stotina kombinacija, Lucija danas iza sebe ima tisuće pratitelja kako na svojem blogu, tako i na Instagramu. Od jednostavnih kombinacija s daškom luksuza i najnovijih trendova do svakodnevice koju provodi na dvije adrese, u Zagrebu i Gdansku, Lucija na svojem blogu i Instagram profilu dijeli male stvari i trenutke koji život čine ljepšim i boljim.

INSTA STIL: LUCISSIMA

Spoj jednostavnosti, trendova i najpoželjnijih dizajnerskim komada unutar ormara Dorin Lucije Bajzec stvaraju savršene dnevne kombinacije s dozom nonšalancije i opuštenosti. Klasični krojevi i neutralna paleta njezin su omiljeni odabir. Ipak, uz pomoć odličnih modnih dodataka i nekoliko modnih trikova, Dorin im daje uvijek novi i drugačiji izgled.

Iako hoda ukorak s najnovijim modnim trendovima, njezine kombinacije daleko su od pustog nizanja trendova. Svake sezone unutar svojeg ormara Dorin dodaje nekoliko trendi komada koji savršeno odgovaraju njezinoj estetici i garderobi. Jednako poput trendova, Dorin pomno bira dizajnerske komada među kojima se kao njezini trenutni favoriti ističu Gucci T-shirt, remen i cross-body torba te Chanel torbe kao vječni klasik vrijedan investicije.

U novu sezonu Lucija je zakoračila u kombinaciji odličnih modela pletiva, trapericama, kariranim hlačama, odličnom odijelu, toplim bundicama te nezaobilaznih sportskih modela koji unose dozu udobnosti i šarmantne baker boy kapice. Odlične kombinacije iz ormara Dorin Lucije Bajzec možete pratiti na njezinom blogu Lucissima i Instagram profilu, a nekoliko njezinih savršenih kombinacija za jesenske dane za vas smo izdvojili u nastavku.

Učitati još
Zatvori