Pletivo koje je osvojilo Instagram

Pletivo koje je osvojilo Instagram

Možda nije sasvim novo, no pletivo brenda I Love Mr. Mittens i dalje izaziva mnogo uzbuđenja među trendsetericama. Pogotovo zimi, kada vrijeme od nas zahtijeva toplije komade i slojevite odjevne kombinacije. Upravo tada, I Love Mr. Mittens komadi posebno dolaze do izražaja i svakom stylingu daju jedan ‘touch’ kojeg je nemoguće ne primijetiti.

Negdje se može pročitati da je brend australski, a negdje da je belgijski, i to zbog toga što je njegova osnivačica Belgijka Stéphanie Caulier, koja danas živi u australskom Perthu. Na oba kontinenta, pa i na više njih, I Love Mr. Mittens pletivo doslovno je obožavano, a osim što je vrlo popularno, ono je i vrlo kvalitetno. Svaki proizvod sastoji se od 100% vune i ručno je izrađen, a Stéphanie je zanat ispekla vrlo mlada i stekla strast za pletenje od mame i bake.

Vunu bira zbog njenih prirodnih i održivih kvaliteta i k tome priznaje da je ona jedan od najljepših materijala s kojim se može raditi. Dolazi u mnogo različitih veličina i boja, a dizajnerica pritom voli eksperimentirati s različitim šavovima i tehnikama pletenja, što konstantno ostavlja prostor za neke novosti i mala iznenađenja u njenim novim kolekcijama.

Svaki I Love Mr. Mittens komad jednostavan je, elegantan i bezvremenski, a u njega je utkano mnogo truda i ljubavi. Budući da je cijela proizvodnja zapravo manualna, Stéphanie Caulier radi male serije komada koje se uvijek vrlo brzo rasprodaju. Do željenih komada ove su zime uspjele doći mnoge Instagram zvijezde, pa je I Love Mr. Mittens manija zavladala u pravom smislu riječi. Kolekcija za 2016. godinu trenutno se može pronaći na sniženju, a pogledati i naručiti nešto iz nje možete ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori