Badići po mjeri trudnica
Badići po mjeri trudnica

Badići po mjeri trudnica

Bliži se doba godine koje je trudnicama podjednako drago i mrsko. Ljetne radosti u određenoj su mjeri muka u visokom stupnju trudnoće jer vrućina definitivno ne pomaže tijelu koje je već opterećeno. No zato su more i kupanje spas za malo rashlađenja i koliko-toliko bestežinskog stanja.

Kao i kod drugih aspekata odijevanja i stila koji trudnice ostavljaju s upitnicima nad glavom, postavlja se pitanje kakav badić obući. Neke će mame jedva dočekati samo nabaciti stari bikini, dok će druge biti i previše svjesne svojeg tijela koje se promijenilo pa će više razmišljati o tipu badića i možda radije naginjati k jednodijelnim opcijama.

Trudnice vole Hunza G badiće

Jednodijelni badići pametan su odabir i ako imate osjetljivu kožu trbuha koja je već dovoljno napeta pa bi je radije još malo zaštitili od sunca (iako se i sam boravak na suncu preporučuje samo u ranijim jutarnjim i kasnim poslijepodnevnim satima), a srećom već su nekoliko ljeta u trendu i na raspolaganju su brojne kul opcije.

Ako tražite kupaći kostim koji će se prilagođavati tijelu koje raste (pa se vraća na svoje uobičajene dimenzije) – brojne su mame otkrile Hunza G badiće. Ovaj je brend već nadaleko poznat po svojem dizajnu, a krasi ga posebna vrsta rebrastog materijala, tzv. crinkle, s kojim su se proslavili.

Taj je materijal istovremeno i vrlo rastezljiv, no jako dobro zadržava oblik pa se nakon poroda vraća u svoje prvobitno stanje te ga možete nositi u nadolazećim sezonama jer kao takav sigurno neće izaći iz mode. Mame oduševljeno biraju modele Square Neck, Square Neck Nile ili Domino koji se razlikuju po tome koliko su visoko rezani na bedrima i kako su oblikovani na dekolteu. Svi su Hunza G badići napravljeni od održivih materijala i možete biti sigurni da će potrajati nekoliko sezona što opravdava višu cijenu. Dolaze u raznim bojama i sa službene stranice ih možete naručiti u Hrvatsku.

Najpopularniji modeli

Foto: Instagram (@kelking, @lenaperminova, @mamameganstevens), Hunza G

Učitati još
Zatvori